marți, 9 aprilie 2013

Vedere… fara ochelari de vedere


Cum sa  avem o vedere fara ochelari de vedere?


Indiferent daca folositi sau nu ochelari, sanatatea ochilor trebuie sa fie una dintre principalele preocupari.
Daca invatati sa va ingrijiti ochii, va puteti pastra vederea buna si veti vedea clar fara ochelari de vedere.

Ochelarii de vedere sau lentilele de contact sunt modalitatea conventionala prin care se corecteaza aceasta problema, insa exista si metode simple, de casa, masuri dietetice si exercitii care pot sa opreasca ritmul deteriorarii si chiar, in unele cazuri, sa va amelioreze vederea reusind astfel sa aveti o vedere buna, clara, fara ocelari de vedere.

Care este cauza problemelor de vedere?

Printre cauzele vederii incetosate se numara un glob ocular prea alungit sau prea aplatizat (miopie si hipermetropie), dar si defecte de curbura a globului ocular (astigmatism).

La varsta mijlocie cristalinul incepe sa se rigidizeze (prezbidsm), astfel incat este tot mai greu sa focalizati asupra obiectelor apropiate.

Alte afectiuni care provoa­ca o tulburare accentuata a vederii sunt opacizarea cristalinului (cataracta), exces de lichid in ochi (glaucom) si schimbari la nivelul retinei provocate de imbatranire (degenerare oculara).

Fara ochelari de vedere – Cum?

Unele probleme oculare sunt ereditare, astfel incat prevenirea lor este imposibila, insa impotriva altora va puteti proteja sanatatea oculara.

Pentru a avea in continuare o vedere fara ochelari si ochi sanatosi, purtati ochelari de soare pentru a reduce riscul de cataracta aparuta in urma leziunilor cumulative provocate de razele ultraviolete.

Deasemenea, protejati-va ochii cu ochelari speciali cand munca pe care o faceti implica operatii cu risc, astfel incat vederea sa nu aiba de suferit din cauza unor posibile accidentari.

Astfel, va veti putea bucura in continuare de o vedere fara ochelari.

Hraniti-va ochii, precum si vasele sangvine si nervii care ii aprovizioneaza, alegand o dieta bogata in legume si fructe.

Limitati-va consumul de grasimi saturate si evitati fumul de tigara pentru a impiedica formarea de radicali liberi in retina, care favorizeaza degenerarea oculara.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre acest subiect si despre faptul ca se poate renunta la ochelari, fara interventii chirurgicale, acceseaza linkul urmator: http://renuntalaochelari.com/pinholes-ochelari-cu-gauri.html 
fara_ochelari_de_vedere



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu